Hollands buffet
Neerlands keuken
Echt Hollands genieten van Neerlands keuken. Van Groningse en Drentse streekgerechten (een heerlijke mosterdsoep) tot Amsterdamse kaassalade en hachee met rode kool en appeltjes. Mogelijkheden voor uitbreiding van het basisbuffet zijn stamppot boerenkool of bruine bonen met spek. Alles volgens ouderwets recept bereid.
- Groningse mosterdsoep met appel en spek
- Stokbrood met boter en kruidenboter
- Amsterdamse kaassalade; Goudse kaas, ananas en bleekselderij en yoghurtdressing
- Salade van kip, ananas, appel en rozijnen met een roommayonaise
- Stampot van zuurkool, aardappelen en spek
- Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree
- Salade van vers fruit en bosvruchtenbavarois
Prijzen
Vanaf 25 personen | € 23,00 p.p. |
Uitbreidingen
Stampot boerenkool met rookworst | € 2,95 |
Hutspot met klapstuk | € 2,95 |
Bruine bonen met spek | € 2,75 |
Stampot andijvie met varkensgebraad | € 2,95 |